NEWS

Výberové konanie - odborný asistent

9.3.2022

Bratislavská medzinárodná škola liberálnych štúdií v zastúpení rektorom doc. Samuelom Abrahámom, PhD.,  vypisuje  podľa ust. § 77 ods. 1 zákona č. 131/2002 Z.z. o vysokých školách a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov v súlade s ust. § 15 ods. 1 písm. c) tohto zákona výberové konanie na obsadenie miesta: odborný asistent – politická filozofia.

Požiadavky: postgraduálne štúdium v anglickom jazyku v odbore politická filozofia alebo podobné zameranie, všetky úrovne vzdelanie musia byť vyštudované v anglickom jazyku, pedagogické skúsenosti s vedením seminárov, prednášok a rôznych foriem tútorstva pre študentov bakalárskeho štúdia zameraného na históriu politického myslenia a politickú teóriu. Žiadateľ musí mať aj publikačnú činnosť v príslušnom odbore.

Náplň práce: Výučba troch kurzov so zameraním na históriu politického myslenia, politickú teóriu a administratívne úkony súvisiace s výkonom práce odborného asistenta.

Dátum nástupu je 1.9.2022

Platové podmienky: dohodou

K prihláške je potrebné priložiť nasledovné doklady: pracovný životopis, doklady preukazujúce plnenie kvalifikačných predpokladov, motivačný list a dva kontakty na získanie referencií. 

Prihlášku môžete poslať na kusa@bisla.sk do 31.3.2022